Articles

Sportske Podloge

nova logo

 

KOŠARKA I MULTIFUNKCIONALNI TERENI

Novaplay

NOVAPLAY je akrilni premaz visokih performansi, veće izdržljivosti i sa visokim stepenom otpornosti na habanje. Novaplay je formulisan drugačijom akril emulzijom, otporniji je na oštećenja izazvana neadekvatnom obućom, skateboard točkovima, kao i raznim drugim mehaničkim oštećenjima.
Svojom teksturom, protivkliznim svojstvima, ovaj premaz je idealan za korišćenje na multifunkcionalnim sportskim igralištima, posebno za košarku i druge igre sa loptom.

Osim igrališta, podloga sa ovim premazom je idealna za šetališta, staze za invalidska kolica i hendikep rampe, ali i sve ostale podloge gde postoji potreba za atraktivnim bojama površina u prostoru.

Nanosi se na asfaltne i betonske osnove, prema propisanoj proceduri za svaku osnovu. 

Novaplay je dostupan u svim standardnim bojama kao i Novacrylic.

basket

TENIS

Novacrilic Combination Surface

Ova vrsta akrilnog premaza čini aplikaciju jednostavnom, savršenog izgleda i odličnih performansi, o čemu svedoče hiljade teniskih terena širom sveta. Široka paleta boja i mogućnost njihovog kombinovanja zadovoljavaju i najstrožije estetske kriterijume, ali i oplemenjuju prostor.

Ovaj premaz ima non-slip teksturu sa jedinstveno niskim abrazivnim svojstvima, koja čini igranje na Novacrylic površini ugodnije za igrače i teniske loptice. Budući da su agregati koji se koriste u ovom proizvodu bez oštrih ivica, to nam omogućava izradu maksimalne teksture s minimalnim stepenom abrazije. Smanjenje abraziju znači da površina igrališta neće biti "ljepljiva". Površine sa ovom karakteristikom su ugodnije i manje zamorne od drugih akrilnih površina. Ozljede, koje najčešće prate igrače ovog sporta su u značajnoj meri smanjene, teniske loptice i obuća traje duže.

akrilni teniski teren                       certifikat                         

); background-position: 0px 0px;">

Veleprodaja - Maloprodaja

Klisanski Put 93a
21101 Klisa, Novi Sad
 
PIB: 108813898
Mat. br.: 21072621
 
+381-21/245-37-89
+381-21/236-39-23

euroselecta@euroselecta.com